Archidoc - családblog

Archidoc - családblog

Japán lemaradt technikailag...

2014. május 31. - HAT

Ahogyan már íródott, nem bírok a "Ferde szemmel"-re írni, csak keveset, és a képek, videók felrakása sem megy (javítva a hiba okának leírását, az Epl és a Gugli egymást szívatása okozza ezt, és szerintem a droid a hibás).

De az olvasó nem arról akar olvasni, hogy... (mvmujggmhbugn. JHhvgj. Mjbmnjnhnnjjnh. - Ez onnan van, hogy jött a Jamabiko sinkaszen mozgóárusa, akitől hot kohit vettünk - nem tudják az f betűt kiejteni -, és az iPadra raktuk a kohit) ...az író nem tud írni.

Ezért átléptem a mi blogunkra, és csak linkeket raktam a "Ferde szemmel"-re.

20140601_103510_T_Utazás.JPG

Persze a többiek termeltek:

Doktoj só (ennek a bejegyzésnek végén írva vagyon Karcsi által, hogy "engem egy kedves kalapos úr helyettesít addig is, amíg fényképezek. Ha Tatoma Kersha segítségével legyőzi a mikroszoft-epl démont, talán én is megjelenek az oldalon. A kalapos úr időközben már úgyis elkarikázott.") Íme, Karcsi hiányát jelentősen pótolva, két kép - alatta még egyéb linkek vannak:

20140531_151544_T_Aszakusza_Cafe Sonny.jpg

20140531_155936_T_Aszakusza_cr.jpg

Itt senki sem fényképez...

EgyÉnek

2%

Jin-jang (tudom, ez kínai, de akkor is...)

A bejegyzés trackback címe:

https://archidoc.blog.hu/api/trackback/id/tr1006632205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása