Archidoc - családblog

Archidoc - családblog

Teppanjaki Miszonónál azaz hús-hús-hús

2014. augusztus 31. - HAT

A Kobe marha, amely vagjú (wagyu) marhából készül, világhíres. És világhíressé vált az 1945 alapított kobei étterem, ahol Sigedzsi Fudzsioka (Shigeji Fujioka) kitalálta a teppanjaki sütési módot, ami közben látványkonyha is, mert az orrod előtt készülnek az ételek.

Csak a rizst főzik meg előre, de ízesítése, keverése az orrunk előtt történik.

Amennyire én tudom, a vagjú marha sok helyen van, de csak az nevezhető Kobe marhának, ami Kobe környékén nevelkedik. A sörrel itatás, sörös masszírozás pletyka lehet (szerintem).

Magyar nyelvű 2009-es élménybeszámoló videóval a Világevő blogról:

A bejegyzés trackback címe:

https://archidoc.blog.hu/api/trackback/id/tr366652189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása